linda's FotoPage

By: linda salim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 30-Apr-2008 01:35 Email | Share | | Bookmark



Hehehe..kawin nak dekat 2 thn dah..tapi br nak upload gambar kawin..tak pe la kan? gambar tak waper lawa sbb amik kat printed photo..kedai tu copyright la..tak leh print sendrik..terpaksa la aku menggunakan cara ini..














Sunday, 20-Apr-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark



pada jam 6.00ptg ari ahad tu..masa tgh syok nak study elektronik asas..sekali krie bgtau ada dinner yg menang pertandingan web..waduh..g mana ni? mahu pegi enggak? ku pikir enggak mahu sbb rasa mcm tak sempat nak study..hehehe..saper suruh study last minute?

tapi aku g jgk sbb hubby tersyg leh ikut sekali..alamak!! aisey..tak rugi la..makanan best giler..majlis sempoi je..tak de ikut protokol sgt walaupun semua lectrer besar2 yg g sana..mmg utk makan!!!


aku rasa ikan kerapu..


ni hidangan 1st..tak sempat amik gambar dah licin..mmg lapar bebdk ni..


ni mushroom campur brocoli..nampak sedap tapi aku takleh makan..


ni butterprawn..mmg best..cepat je licin..


ni ayam lemon..aku bab ayam kureng sket..


ni feveret aku..siakap 3 rasa..tp pedas sikit la..


sup sirip yu..memg aku suka..but since aku peknen..aku mana leh makan..ikan ni ada mercury..kena jaga bb baik2..


nasi goreng agak last br angkat..mana nak makan, perut dah penuh dah..


penutup dgn air longan..sedap sbb longan dia fresh..


abg, chang n krie..aku? aku yg amik gambar la..


ni aku..abg yg amik gambar..


Tuesday, 8-Apr-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark



Pada bulan mac lepas..aku sgt sibuk..dgn assignnya dgn nak meniaganya..itu semua membuatkan aku lupa pada keinginan nak menimang cahaya mata..yelah every month asyik tak de rezeki..

awal bulan 4, sepatutnya aku period..tp tak jgk kunjung tiba..aku tak peduli la sbb bulan sebelum ni pun dia tunggang langgang..so aku just buat mcm biasa..sibukkan diri yg memang sibuk..aku balik kelantan pada awal bulan 4..antar adik naik train..

on the way balik JB, dalam bus aku rasa keletihan yang tak dapat nak diungkapkan..aku nak ckp ngan hubby pun tak larat..aku hanya tertido sepjg perjalanan..mmg tido mati punya tak sedar apapun..tapi bus pun mmg laju, 6 am dah sampai machap..

sampai umah, entah mcmana terlintas aku nak buat UPT..lgpun ada lg satu baki yg lebih aku beli bulan 2 ari tu..aku cek je dgn tak de harapan seperti bulan2 yg sudah...bagaikan nak pengsan..aku tgk 2 LINE DGN TERANGNYA!! Mcm tak caya..aku panggil hubby bgtau aku peknen..hubby lagi la blur..yelah..mcmana aku tahu aku peknen..

sebelum ni aku buat UPT hubby tau..kali ni aku sorok..aku tak nak dia mgharap sgt... tu yg dia terkejut tu..aku lg la blur..waper kali gosok mata sendr..aku pk UPT tu rosak kot sbb dah lama beli..

hubby dah berseri2 muka..suka dia nak jadi ayah..tp aku muka kebluran..mlm tu hubby ajak g beli lagi satu UPT..hubby kata nak yakinkan aku..aku ikut je..

pagi tu aku cek..mmg sah lagi 2 LINE TERANG pada brand upt yg berlainan..tp aku masih kelat..mcm tak caya..sungguh..di saat kita tak terfikirkan langsung malah tak megharap..akhirnya Allah beri jua rezeki tu pada kita..ALHAMDULILaH..aku bersyukur dan bersujud pada kekuasaan MU..

10hb 4 g doktor utk confrmkan..melengkapkan 3 kali aku buat UPT...eheheh..



Friday, 4-Apr-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark



hehehe..explore race lagi..naper mcm tu? sbb kami naik tren lompat2 dr stesen kulai turun ke gemas naik express apa ntah yg nak g KL..yelah tiket JB terus ke wakaf bharu dah habis memandangkan pada 8hb johor bercuti hari keputeraan..




aku dgn baju kurung..baru balik presentation pendidikan fizik..aku punya laju present nak kejar tren punya pasal..


abg pun nak posing gak..

dalam tren kami g kantin utk makan..lapa ooo..tapi yg ada cuma megi n nasi goreng..
makan aje la apa yg ada..



adik tgh solat ni..


naim (my little brother) n my hubby..

sampai gemas dalam pukul 8 lebih..kami solat jamak kat surau stesen gemas n mula merewang...carik makan..lapa ooo..td dlm train makan megi jer..




mcm nak naik flight la plak..

gemas adalah sebuah pekan yg agak suram pada waktu mlm..tak hidup..mcm kuala krai gak..burung2 pun byk sana..ntah burung apa..sama gak mcm k.krai..


abg at gemas


then dalam 12 lebih after kami tgk movie kat TV3...planet of the apes..br tren sampai..
naik terus tido..penat..


nilah tempat tidonya..

ermm dalam kul waper ek sampai tanah merah..lama giler berhenti situ..sempat kami posing..


dalam kul 11 lebih br sampai wakaf bharu...ahhhhhh..penatnya...



adik pun nak posing gak? oklah...


Monday, 24-Mar-2008 06:24 Email | Share | | Bookmark



[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net